हनुमानजी के चमत्कारी मंत्र

हनुमानजी के चमत्कारी मंत्र जो आपके जीवन के समस्त संकटो को दूर कर आपका जीवन खुशियों से भर देंगे. इन मंत्रो की सही विधि का सही विधि से जाप करे औरहनुमानजी प्रसन्न होकर आप पर कृपा बरसायेंगे | भय नाश करने के लिए हनुमान मंत्र : हं हनुमंते नम: प्रेत भुत बाधा दूर करने के लिए मंत्र : … Read more

Hanuman Shabar Mantra in Hindi

Hanuman Shabar Mantra Hindi Lyrics Benefits of Hanuman Shabar Mantra Hanuman Shabar mantra is a type of vashikaran mantra and it’s already a siddhi hanuman mantra so you don’t require siddh it. Just chant the Hanuman Shabar mantra by pure heart and you can see all your wishes are fulfilled by lord Hanuman. Hanuman Shabar … Read more

सिद्ध  हनुमान शाबर मंत्र इन हिंदी लिरिक्स

हनुमानजी से सीधे अपने मन की बात कहिये इन सिद्ध शाबर हनुमान मंत्र से हनुमान शाबर मंत्र के लाभ गुरु गोरखनाथ जी और नवनाथ चौरासी सिद्धों के लिखे हुए हनुमान शाबर मंत्र एक तरह का वशीकरण मंत्र होते है. हनुमान शाबर मंत्र पहले से ही सिद्ध मंत्र हैं इसलिए इसे सिद्ध करने की जरूरत नहीं पड़ती. … Read more

Hanuman Kavach in English

Hanuman Kavach in English Shree Ganeshay Namah | Om asya shree panchamukha hanumat mantrasya Brahmaa rushihi Gaayatree chandaha Panchamukha viraata hanumaana devataa hreem beejam shreem shaktihi kraum keelakam kroom kavacham kraim astraaya phat iti digbandhah. Shree Garuda uvaacha  Atha dhyaanampravakshyaami |  Shrunu sarvaanga sundari | yat krutam devedevana dhyaanam hanumatah priyam || 1 ||  panchavaktram mahaabheemam … Read more

Panchmukhi Hanuman Kavach

Hanuman Kavach in Sanskrit/Hindi श्रीगणेशायनम: |ओम अस्य श्रीपंचमुख हनुम्त्कवचमंत्रस्य ब्रह्मा रूषि:| गायत्रीछंद्: |पंचमुख विराट हनुमान देवता| र्‍हीं बीजम्|श्रीं शक्ति:| क्रौ कीलकम्| क्रूं कवचम्|क्रै अस्त्राय फ़ट्| इति दिग्बंध्:|श्री गरूड उवाच्||अथ ध्यानं प्रवक्ष्यामि| श्रुणु सर्वांगसुंदर| यत्कृतं देवदेवेन ध्यानं हनुमत्: प्रियम्||१|| पंचकक्त्रं महाभीमं त्रिपंचनयनैर्युतम्| बाहुभिर्दशभिर्युक्तं सर्वकामार्थसिध्दिदम्||२|| पूर्वतु वानरं वक्त्रं कोटिसूर्यसमप्रभम्| दंष्ट्राकरालवदनं भ्रुकुटीकुटिलेक्षणम्||३|| अस्यैव दक्षिणं वक्त्रं नारसिंहं महाद्भुतम्| अत्युग्रतेजोवपुष्पंभीषणम भयनाशनम्||४|| … Read more

पंचमुख हनुमान कवच

श्रीगणेशायनम: |ओम अस्य श्री पंचमुख हनुम्त्कवच मंत्रस्य ब्रह्मा रूषि:| गायत्रीछंद्: |पंचमुख विराट हनुमान देवता| र्‍हीं बीजम्|श्रीं शक्ति:| क्रौ कीलकम्| क्रूं कवचम्|क्रै अस्त्राय फ़ट्| इति दिग्बंध्:|श्री गरूड उवाच्||अथ ध्यानं प्रवक्ष्यामि| श्रुणु सर्वांगसुंदर| यत्कृतं देवदेवेन ध्यानं हनुमत्: प्रियम्||१|| पंचकक्त्रं महाभीमं त्रिपंचनयनैर्युतम्| बाहुभिर्दशभिर्युक्तं सर्वकामार्थसिध्दिदम्||२|| पूर्वतु वानरं वक्त्रं कोटिसूर्यसमप्रभम्| दंष्ट्राकरालवदनं भ्रुकुटीकुटिलेक्षणम्||३|| अस्यैव दक्षिणं वक्त्रं नारसिंहं महाद्भुतम्| अत्युग्रतेजोवपुष्पंभीषणम भयनाशनम्||४|| पश्चिमं गारुडं … Read more

Hanuman Chalisa In English

Hanuman Chalisa In English dohā śrī guru charaṇa saroja raja nijamana mukura sudhāri | varaṇau raghuvara vimalayaśa jo dāyaka phalacāri || buddhihīna tanujānikai sumirau pavana kumāra | bala buddhi vidyā dehu mohi harahu kaleśa vikār || dhyānam goṣpadīkṛta vārāśiṃ maśakīkṛta rākṣasam | rāmāyaṇa mahāmālā ratnaṃ vande anilātmajam || yatra yatra raghunātha kīrtanaṃ tatra tatra kṛtamastakāñjalim … Read more

Hanuman Chalisa In Gujrati

હનુમાન ચાલીસાસ ઇન ગુઝરાતી દોહા શ્રી ગુરુ ચરણ સરોજ રજ નિજમન મુકુર સુધારિ | વરણૌ રઘુવર વિમલયશ જો દાયક ફલચારિ || બુદ્ધિહીન તનુજાનિકૈ સુમિરૌ પવન કુમાર | બલ બુદ્ધિ વિદ્યા દેહુ મોહિ હરહુ કલેશ વિકાર || ધ્યાનમ ગોષ્પદીકૃત વારાશિં મશકીકૃત રાક્ષસમ | રામાયણ મહામાલા રત્નં વંદે અનિલાત્મજમ || યત્ર યત્ર રઘુનાથ કીર્તનં તત્ર તત્ર કૃતમસ્તકાંજલિમ … Read more

Hanuman Chalisa In Bengali

হানমান চালিসা বাংলা দোহা শ্রী গুরু চরণ সরোজ রজ নিজমন মুকুর সুধারি | বরণৌ রঘুবর বিমলয়শ জো দায়ক ফলচারি || বুদ্ধিহীন তনুজানিকৈ সুমিরৌ পবন কুমার | বল বুদ্ধি বিদ্য়া দেহু মোহি হরহু কলেশ বিকার || চৌপাঈ জয় হনুমান জ্ঞান গুণ সাগর | জয় কপীশ তিহু লোক উজাগর || 1 || রামদূত অতুলিত বলধামা | অংজনি … Read more

Hanuman Chalisa In Tamil

Hanuman Chalisa In Tamil Lyrics தமிழில் ஹனுமான் சாலிசா தோஹா ஶ்ரீ குரு சரண ஸரோஜ ரஜ னிஜமன முகுர ஸுதாரி | வரணௌ ரகுவர விமலயஶ ஜோ தாயக பலசாரி || புத்திஹீன தனுஜானிகை ஸுமிரௌ பவன குமார | பல புத்தி வித்யா தேஹு மோஹி ஹரஹு கலேஶ விகார் || சௌபாஈ ஜய ஹனுமான ஜ்ஞான குண ஸாகர | ஜய கபீஶ திஹு லோக உஜாகர || 1 || … Read more